POD LIJEČNIČKIM NADZOROM

Milijan Brkić dobio je koronu te ima upalu pluća, leži u bolnici Fran Mihaljević

Slavko Midzor/PIXSELL

Na svu sreću ne treba kisik i nije na respiratoru. Nadam se da će se brzo oporaviti, otkrio je izvor blizak Brkiću

Bivši zamjenik predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić  zaražen je koronavirusom, a kako 24sata neslužbeno doznaju od njemu bliskih osoba, on leži u zagrebačkoj  klinici “Fran Mihaljević”.

“Ima obostranu upalu pluća. Ali na svu sreću ne treba kisik i nije na respiratoru. Nadam se da će se brzo oporaviti”, otkrio je izvor blizak Brkiću, dodajući da se u bolnici nalazi od četvrtka.

Nakon poraza na unutarstranačkim izborima u HDZ-u od struje Andreja Plenkovića Brkić se povukao iz javnosti. nije davao nikakve  izjave, a posljednja je informacija je da radi kao konzultant u tvrtki njegova prijatelja Višeslava Vukojevića.

Brkić je i u ožujku ove godine završio u bolnici zbog upale pluća. Tada je bio kandidat za potpredsjednika HDZ-a, no zbog bolesti je bio prekinuo unutarstranačku kampanju zbog gripe koju nije odležao te se ona bila zakomplicirala i prešla u virusnu upalu pluća. Brzo je bio pušten na kućnu njegu.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari