POMOGLE I KOLEGE

Video | Mislila da je vježba! Pogledajte video: Vatrogasac u dizalici zaprosio svoju Saru. ‘Tomek, zezaš me’

‘Smišljao sam što bih napravio da bude vezano uz vatrogastvo jer mi to nije samo radno mjesto već i životni poziv. Na ideju sam došao u jednoj smjeni prije pet mjeseci, iznio sam kolegama plan i od tada smo čekali pravu priliku”, ispričao je uzbuđeni prosac

Možda su dani kad su dečki svojim djevojkama pjevali ispod prozora davno prošli, ali zato je izgleda došlo vrijeme prosidbi pod prozorom.

Jedno takvo nesvakidašnje iznenađenje svojoj je odabranici pripremio osječki vatrogasac Tomislav Zubčić koji pred nju nije kleknuo, već ju zaprosio kroz prozor na vatrogasnoj dizalici nekoliko katova iznad zemlje početkom ovoga tjedna, javlja RTL Danas.hr.

“Bavim se tim poslom i smišljao sam što bih napravio da bude vezano uz vatrogastvo jer mi to nije samo radno mjesto već i životni poziv. Na ideju sam došao u jednoj smjeni prije pet mjeseci, iznio sam kolegama plan i od tada smo čekali pravu priliku da sredimo sve izvanredne događaje i da nas pomaze vremenski uvjeti”, ispričao nam je uzbuđeni mladoženja.

Njihovi su kolege objavili snimku prosidbe koja se dogodila u večernjim satima. Na njoj se vidi kako Tomislav do njezinog stana stiže u dizalici, a kad se približio prozoru pred svoju djevojku je izvadio prsten i izgovorio sudbonosno pitanje “Saro, hoćeš li se udati za mene”.

Sudeći po njezinom izrazu lica i reakciji, djevojka je bila i više nego iznenađena. “Tomek, zezaš me”, prvo ga je pitala, a onda kao iz topa rekla “da”.

“Ona je prvo pomislila da imamo taktički zadatak kao što inače imamo u smjenama i da ga obavljamo na njezinoj zgradi. Bila je začuđena, pitala otkud mi, a kad sam je pitao shvatila je o čemu se radi”, prisjetio se.

Tu su večer uz njega bili kolege iz vatrogasne postrojbe koji su mu pomogli u izvođenju cijelog plana. Bilo ih je 15-ak, a neki su se čak vratili s godišnjeg odmora kako bi mu bili podrška u tim trenucima.

Naposljetku su čestitali sretnom paru i poželjeli im puno sreće u daljnjem zajedničkom životu, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari