MEGASPEKTAKLT NA RTL-U

Video | Luka, Petar, Anatalia… Tko će uzeti titulu hrvatskog SuperStara? ‘Odmalena želim postati zvijezda’

Nakon kratke ljetne stanke u svoje se klupe vratio i žiri, a njihova misija je pronaći novu hrvatsku glazbenu zvijezdu. Provjerili smo što možemo očekivati od novog RTL-ovog megaspektakla

Početak najvećeg RTL-ova projekta sezone je iza ugla. SuperStar kreće u subotu 23. rujna od 20 sati i 15 minuta.

Pjevačica Nika Turković, jedna od članica žirija, priznaje da su kriteriji jako strogi. “Moramo ogromnu količinu ljudi svest na jako malu količinu ljudi. Jako je zapravo teško meni čak i turbulentno, tužno i emotivno”, dodaje.

Iste emocije dijele i ostali članovi žirija, koji, uz Niku, čine velika imena glazbene industrije: Severina, Tonči Huljić i glazbeni producent Filip Miletić. No teške odluke olakšava dobra atmosfera na setu.

“Super smo ekipa. To ili se dogodi ili se ne dogodi. Kliknuli smo već od prvog dana i tako da smo, kako se kaže, svoji”, poručuje Miletić.

Da sve krene jedva čekaju i kandidati. Neki su početnici, drugi iskustvo grade već godinama, a svima je zajedničko to što žive glazbu. Upravo SuperStar vide kao način da na glazbenoj sceni pronađu mjesto za sebe.

“Meni je muzika život, ja od malena želim postati pop zvijezda, SuperStar zato i jesam ovdje. I ja se pripremam i fizički i psihički kako god uspijem. Svaki dan treniram glasnice”, priznao nam je Luka koji dolazi iz Švicarske.

Uzbuđen je i Petar s Korčule. “Sigurno da će mi donijeti ono da će me čovjek pita ‘jesi ti bio na SuprStaru’ ili tako nešto. Možda postanem poznat jednog dana, ako postanem super, ako ne postanem opet super”, priznaje.

Anatalia iz Drniša već je ispunila vlastita očekivanja. “A to je da se upoznam s dosta ljudi. Predivni su svi koji su se prijavili. I da nastupam i budem na sceni”, kaže.

Pobjednik uz titulu kući odnosi i nagradu od 50 tisuća eura. Dobra je to motivacija za natjecatelje koji će pokazati najbolje od sebe.

“Treba vidjeti sve te mlade ljude koji su došli ovdje pokazati nešto koji su se ohrabrili, koji su se odvažili koji su posebni i na kraju krajeva treba pogledati kako mi svi u žiriju svađuckamo”, najavljuje članica žirija Nika.

A njezin kolega Filip najavljuje – “očekujte stvarno vrhunsku zabavu”.

Ona počinje za samo tri dana, a za one nestrpljive dobra vijest – cijele epizode showa bit će dostupne i na streaming platformi Voyo i to 24 sata prije emitiranja na televiziji, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari