MJERA OPREZA: Mars iz Hrvatske povlači Snickers proizveden u Nizozemskoj

U Marsu napominju da je ovo izolirani slučaj te da je samo proizvod SNICKERS 4 PACK 4x50g proizveden u Nizozemskoj zahvaćen

Mars Hrvatska povlači proizvod SNICKERS 4 PACK 4x50g zbog moguće prisutnosti plastike u proizvodima, priopćila je ta tvrtka.

Povlačenje se odnosi samo na proizvod pod serijskim brojem 550F2NLD03 s istekom roka trajanja 10. srpnja 2016. te proizvod pod serijskim brojem 601A2NLD03 s istekom roka trajanja 07. kolovoza 2016. proizveden u Nizozemskoj i niti jedan drugi proizvod.

Osim tih proizvoda na kojima stoje navedeni datumi isteka roka valjanosti ili serijski brojevi, niti jedan drugi proizvod nije obuhvaćen, niti proizvodi koji su proizvedeni u drugim tvornicama.

U Marsu napominju da je ovo izolirani slučaj te da je samo gore navedeni proizvod proizveden u Nizozemskoj zahvaćen. Niti jedan drugi proizvod neovisno o pakiranju i veličini nije zahvaćen, kao ni drugi serijski brojevi, datumi isteka roka valjanosti ili proizvodi proizvedeni na drugoj lokaciji.

Dodaju da do danas nisu zaprimili niti jednu pritužbu potrošača.

Također, mole potrošače koji imaju navedeni SNICKERS 4 PACK da ga ne konzumiraju te se svim potrošačima ispričavaju zbog neugodnosti.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari