GNJUSNO

Mještanin ispustio sadržaj svoje septičke jame u more i na plažu: ‘Sve je završilo u moru, bilo je kupača, djece…’

Foto: Screenshot

U uvali Bočić u Okrugu Gornjem neviđeni ekoincident – mještanin je na obližnju plažu ispustio fekalije iz septičke jame u svom dvorištu.

Ekološki incident dogodio se u subotu na Čiovu, u uvali Bočić u Okrugu Gornjem. Jedan je mještanin ispustio sadržaj svoje septičke jame u more i na plažu, u vrijeme kad su u uvali bili kupači, među kojima i brojna djeca.

“Jedan je čovjek koji ima kuću u prvom redu do mora otvorio svoju septičku jamu te su iz iste fekalije otišle na plažu i u more. To je bio nevjerojatan događaj, na plaži je bilo ljudi, djece, bilo je kupača, sve fekalije išle su prema njima i njihovim stvarima. Na kraju je sve završilo u moru. Pola vale nam je bilo onečišćeno. Stigla je i policija, oni će napraviti zapisnik cijelog nemilog događaja”, rekao je jedan mještanin za Dalmaciju danas.

Mještanin koji je ispustio fekalije u more navodno je potom i vrijeđao kupače, koji su ubrzo napustili plažu.

U trenutku kada se mjestom proširio smrad, a fekalna voda zalila kupače na obližnjoj plaži, pozvana je i policija.

Kako doznaje Dalmatinski portal, napravljen je očevid i obaviješten sanitarni inspektor. To je sve što se na terenu moglo napraviti, kažu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari