JEDNOM SE ŽIVI, ILI?

Mnogi Hrvati već smišljaju kako će sutra izostati s posla zbog utakmice

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Dok se jedan velik broj Redditovaca slaže da bi učenici i radnici trebali dobiti slobodno dok igra Hrvatska, drugi dio se s tim ne slaže

Čini se da je ovih dana tema izostanka iz škole i s posla zbog Svjetskog prvenstva jedna od glavih gdje god da dođete pa tako i na društvenim mrežama, točnije, na Redditu.

Dok se jedan velik broj Redditovaca slaže da bi učenici i radnici trebali dobiti slobodno dok igra Hrvatska, drugi dio se s tim ne slaže, a izdvojili smo i nekoliko komentara.

Povezani video RTL Danas:

“Svaki razlog za izostajanje s posla je dobar razlog!”, “Taj mentalitet između trebam na posao i je*eš sve, jednom se živi”, pišu Redditovci.

Bilo je i onih koji su se prisjetili organiziranog gledanja prvenstva.

“Mi smo također imali organizirano gledanje u školi. Cijeli razred skupa na projektoru. Još se sjećam cijele utakmice (Euro 2012, Hrvatska-Italija 1:1). I to u jednoj od “boljih” zagrebačkih gimnazija. Još je tada ministar obrazovanja bio Željko Jovanović, SDP. Al tada nije bio ovakva podjela u društvu radi toga. Zapravo je bilo prilično zabavno iskustvo za cijeli razred. Svi su pratili jer je bila takva atmosfera. To je jedno od školskih dogodovština kojeg se sjetiš i godinama nakon”, napisala je korisnica.

Ipak, bilo je i onih što su bili oštri na jeziku.

“Zato će zbog utakmice na trg izaći 100.000 ljudi, a kad se treba izboriti za bolje i naprednije društvo ne skupi ih se ni 100… Isprani mozgovi…”, oštro je napisao jedan Redditovac, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari