SPOJIO 470 PAROVA

Video | ‘Mogu ga oženiti u roku od 24 sata, ali on…’: Hrvatski spajač brakova ženi sve, ali ne i svog sina. Pogledajte zašto

Posao mu postaje sve teži jer je pravu ljubav teško naći, kazao je, a mladi sve više izbjegavaju obveze, brak i djecu.

U Hrvatskoj je do sada, ove godine, sklopljeno nikad manje brakova – do lipnja tek 7500. Baš zbog toga, rođeno je i upola manje djece, a kako piše Danas.hr, poznati bračni posrednik iz Runovića – Gangster spojio je čak 470 parova.

“Jednostavno oni su nezainteresirani. I mame su tu kumovale. Mamine kćeri i mamini sinovi. Ja ovdje znam neke djevojke, ona mamu uvik za ruku umjesto dečka. Dečka da traži da se uda da rodi koje dijete, a ne da čeka 50 godina”, kazao je bračni posrednik Nediljko Babić Gangster.

Nevjesta nedostaje pa ih traži i po Ukrajini, Filipinima, Keniji, a u Imotskoj krajini je oko 2500 neženja. Glavni razlog je – iseljavanje tako da ovaj ministar ljubavi Vladu poziva da reagira i uvede neke mjere.

Mladi izbjegavaju obveze, brak i djecu

“Ljudi se boje kriza je došla i tako”, kazao je Andrija Bekavac iz Imotskog. On se braka ne boji, otkrio je, već traži onu pravu.

“Ne znam što je sad s ovim muškarcima. Ja znam u moje doba da smo mi trčali za ženama, a onaj koji se oženio bi se ponovo oženio”, reako je Dinko Vučak dok se prisjećao prošlih vremena.

Ministru ljubavi Gangteru najtužnije je što nitko njegovu udrugu ne pomaže, ali i to što mu je sin još uvijek neoženjen.

“Ja sam njemu neprijatelj broj jedan što sam mu rekao da nađe curu. Ja ga mogu u roku od 24 sata oženiti, on neće pričati sa mnom. Ja ću ga oženiti, ima cura, ali njega ne interesira”, otkrio je Gangster. Posao mu postaje sve teži jer je pravu ljubav teško naći, kazao je, a mladi sve više izbjegavaju obveze, brak i djecu, donosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari