'MOŽDA SU VAS RAZOČARALI, ALI...'

Video | Mojmira objavila važnu poruku: ‘Idite, ovo je jedini put u 4 godine da vas se pita’

“Možda ne podnosite političare koji se prave cool i nose tenisice, možda su vam još gori ovi s velikim trbusima i debelim kravatama”, počela je svoj komentar RTL-ova Mojmira Pastrorčić

“Možda su vas razočarale sve opcije, jer ste im vjerovali, a nisu promijenili ništa. Možda mislite da su svi isti, samo žele vlastitu korist. Možda mislite da su svi lopovi. Možda ne želite da ama baš nijedna osoba koja se nalazi na listi bude saborski zastupnik.

Možda mislite da Sabor uopće nema smisla, da se tamo nikada nije povela nijedna pametna rasprava. Možda mislite da vaš glas ništa neće promijeniti, možda ste apolitični, možda apatični. Možda mislite da Hrvatskoj nema pomoći.

Ali bez obzira na sve to: idite na izbore. Ovo je jedan jedini put u 4 godine da se vas nešto pita, jedini put kada je bitno i vaše mišljenje. Ne dajte da drugi govore u vaše ime.”, pozvala je građane Mojmira Pastročić u RTL Direktu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari