RIJEŠILA MISTERIJ

Video | Mojmiri prekipjelo, brutalno odgovorila: ‘Nemam bjesnoću niti sam reptil, evo što se dogodilo’

Video je postao popularan, a na društvenim mrežama nagađalo se o tome što se krije iza zabrinutih izraza lica voditeljice

Mojmira Pastorčić ugostila je u RTL Direktu u srijedu povodom Dana žena bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović koju je, između ostalog, pitala hoće li se kandidirati na novim predsjedničkim izborima.

Video je postao popularan, a na društvenim mrežama nagađalo se o tome što se krije iza zabrinutih izraza lica voditeljice. Sada je stiglo i njezino objašnjenje:

“Nemam bjesnoću, nije me ugrizao Vučko ili neki drugi pas ispod stola, nemam ni Touretteov sindrom, tikove, niti sam reptil. Ali hvala na komplimentima. Za vrijeme razgovora s bivšom predsjednicom, izgubila se veza s Parizom. Pa je usred razgovora nisam ni vidjela ni čula. Udaranjem ispod stola pokušala sam dati do znanja da nešto hitno treba učiniti. Svi griješimo, samo nisu svačije greške viralne na Tik Toku”, kazala je voditeljica, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari