MOST-u ŠEST MINISTARSTAVA: Grmoja potvrdio kako Mostu pripada i MUP!

“Uzeli smo resore u kojem su najveći problemi, nismo bježali od odgovornosti. Znači to su Ministarstvo zaštite okoliša, pravosuđe, uprava, poljoprivreda, gospodarstvo i naravno ono o čemu se najviše pričalo posljednjih dana, Ministarstvo unutarnjih poslova”, rekao je glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja

Glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja rekao je za N1 da je Most uspio dogovoriti šest ministarstva u idućoj Vladi.

“Mi smo se načelno dogovorili s Domoljubnom koalicijom. Dakle, pripast će nam onih šest resora koji su se spominjali. Uzeli smo resore u kojem su najveći problemi, nismo bježali od odgovornosti. Znači to su Ministarstvo zaštite okoliša, pravosuđe, uprava, poljoprivreda, gospodarstvo i naravno ono o čemu se najviše pričalo posljednjih dana, Ministarstvo unutarnjih poslova, mada su nama sva jednako važna. Treba žešće krenuti u obračun s kriminalom i korupcijom što dosad nije bio slučaj”, kazao je za N1.

Grmoja je komentirao i sastanke Tihomira Oreškovića s bivšim ministrima.

“Gospodin Oreškvić se želi upoznati sa stanjima u pojedinim resorima i zato vjerojatno razgovara s bivšim ministrima i mi to pozdravljamo”.

Kazao je i da Most ima svoje kandidate koje će predstaviti Domoljubnoj koaliciji i mandataru.

“Mi imamo svoje kandidate s kojima ćemo izaći pred Domoljubnu koaliciju i gospodina Oreškovića. Još razgovaramo o različitim modelima. Jedan je da naši članovi ostanu saborski zastupnici, a drugi da uđu u vladu i o tome još raspravljamo. U ponedjeljak će se znati dosta toga”, zaključio je Grmoja.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari