DVA PROGRAMA

MUP traži novu generaciju policajaca! Otvoreni upisi na Policijsku akademiju

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Jedan program kampanje ‘Postani policajac/policajka’ obuhvaća srednjoškolsko obrazovanje odraslih za ovo zanimanje, a drugi je program srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole

Zagrebačka policija poziva na upise u Policijsku akademiju.

“Postani policajac/policajka” kampanja je koju provodi Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska akademija “Prvi hrvatski redarstvenik”, priopćili su iz PU zagrebačke. Cilj je informirati o dvama programima kako se mladi i odrasli jednoga dana mogu pronaći u redovima hrvatskih plavaca.

Jedan program obuhvaća srednjoškolsko obrazovanje odraslih za ovo zanimanje, a drugi je program srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole.

Osim mjesečne stipendije, smještaja i prehrane, polaznicima u oba programa osigurali su i udžbenike, školsku i sportsku opremu te svu potrebnu policijsku opremu i odore i dodatno osiguranje. Omogućili su im i sudjelovanje u policijskom zboru i tamburaškom orkestru, a sportašima i nastavak trenažnog procesa.

“I kao najbitnije, budućnost vam nije neizvjesna, jer vas čeka osiguran posao u Ministarstvu unutarnjih poslova”, napisali su iz PU zagrebačke, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari