U 4 UJUTRO VRAĆAO SE S POSLA

Video | Muškarac pretučen na parkiralištu je serviser. Zaljubljenika u vozila prebili su pred kućnim pragom

Stanari pričaju samo o ovom događaju

Pretukli ga, uništili mu auto palicom pa ga opljačkali. Sve to dogodilo se 64-godišnjem muškarcu koji se u ranim jutarnjim satima vraćao s posla. Svemu je prethodila prometna nezgoda nakon koje su razulareni mladići napali muškaraca koji je zbog ozljeda završio u bolnici. Dio napadača i dalje je u bijegu.

Slijepa ulica, gluho doba noći. Četiri sata i deset minuta ujutro. Na snimci Večernjeg lista vidi se kako su gotovo na kućnom pragu trojica huligana napala jednog muškaraca i to tri puta starijeg od njih. Kad je došla policija bio je u tolikom stanju šoka da nije znao svoje ime. Znao je samo da ima 64 godine, izvještava Ružica Đukić za RTL Vijesti.

Mladići u ranim dvadesetima

Prilikom izlaska s parkirnog mjesta, mladići u ranim dvadesetima, udarili su u automobil radnika ZET-ovog servisa koji se nakon posla dovezao kući. Susjedi pričaju da je, taj zaljubljenik u vozila, svoje glancao i jako pazio. Kad je došlo do nezgode, najvjerojatnije krivce nije želio pustiti da pobjegnu.

Sve ružno nije odnijela zora. Stanari pričaju samo o ovom događaju.

Očevitkinja Đurđa kaže: “Onda je ovaj počeo divljati i uzeo je palicu iz auta i lupao. Razbio sva stakla. Onda je napao i na njega onda je ovaj drugi brnil ga. Ovaj treći je samo gledal i to je bilo to. Onda je došla policija, a oni su si zbrisali lepo, dole”.

Ivan govori kako je sramota da se to događa, ali ga u današnje vrijeme ništa ne čudi.

Policija je objavila da su napadači privedeni

“Puno ima divne mladeži. Divne, pristojne, školovane, civilizirane, a sve je kućni odgoj, a ovi druga runda to su idioti do besvijesti. Oni se naroksaju, nadroksaju, piju, mlate”, govori Zagrepčanka Katarina.

Po mlaćenju je ovaj uhićeni 22-godišnjak već poznat policiji. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, izvještava Ružica Đukić za RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari