ODVJETNIK NAJAVIO TUŽBU

Muškarca našli mrtvog kraj aparata za kavu, bolnica ne da snimku nadzorne kamere?!

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Odvjetnik smatra da po sada utvrđenim saznanjima, nitko nije obišao muškarca od 21 sat pa sve do trenutka kada je pronađen mrtav

Obitelj muškarca koji je u zagrebačkom Svetom Duhu preminuo kraj aparata za kavu, gdje ga je pronašla vlastita kći, još uvijek ne zna što se točno dogodilo. Kako javlja Jutarnji list, inspekcijski nadzor je stigao u bolnicu u ponedjeljak, no nisu uspjeli dobiti snimke nadzornih kamera. Isto je zatražio i odvjetnik obitelji preminulog, Tomislav Miličević, no i on je odbijen.

Kaže da po odgovoru bolnice uopće nije jasno što je sa snimkama. “Kazali su da nadzorne kamere postoje, ali da ne znaju koliko dugo se čuvaju snimke. Prema njihovim riječima, u dijelu na kojem je kći pronašla mrtvog oca, na krevetu pokraj caffe aparata, ne postoji mogućnost snimanja, odnosno taj dio nije pokriven”, govori.

Ističe i kako dobiva jako malo informacija o uzroku smrti pacijenta, ali rekli su mu da je umro prirodnom smrću, kao posljedica nekoliko kroničnih bolesti.

S druge strane, kako Jutarnji list doznaje iz Ministarstva zdravstva, propusti su utvrđeni. Odvjetnik smatra da po sada utvrđenim saznanjima, nitko nije obišao muškarca od 21 sat pa sve do trenutka kada je pronađen mrtav.

Bolnica dakako tvrdi drugačije, ali nema dokumentacije koja to dokazuje. Odvjetnik Miličević sada najavljuje i privatnu tužbu s odštetnim zahtjevom, piše Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari