PRATI GA GLAS...

Nadbiskup razriješio pohotnog svećenika: Zavodio je udanu ženu, nagovarao ju na grupni se*s, a sada ide na ‘duhovno sabiranje’!

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Za župnika iz Sikirevaca piše da je razriješen službe u toj župi te da mu je, odlukom đakovačko-osječkog nadbiskupa Đure Hranića ‘određeno vrijeme i mjesto osobnog duhovnog sabiranja’

Svećenik iz Sikirevaca, optužen da je slao eksplicitne seksualne poruke i snimke jednoj udanoj ženi iz svoje župe, razriješen je dužnosti. Objavila je to IKA, Informativna katolička agencija u vijesti o razrješenjima u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji.

”Tijekom mjeseca rujna i listopada 2022. godine, odlukom i dekretima nadbiskupa Đure Hranića, došlo je do određenih svećeničkih premještaja i novih službi, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije”, prenosi IKA.

Pozivao je da dođe s prijateljicama na grupni seks

Među dvadesetak imena svećenika, razriješenih ili premještenih na druge dužnosti, navedeno je i ime donedavnog župnika iz Sikirevaca za kojeg piše da je ”razriješen službe župnika Župe sv. Nikole, biskupa u Sikirevcima, te mu je određeno vrijeme i mjesto osobnog duhovnog sabiranja”.

Podsjetimo, afera je iskrsnula kada je jedan Sikirevčanin u mobitelu svoje supruge pronašao lascivnu prepisku nje i župnika te je s tom pričom izašao u javnost. Kazao je kako se njegova supruga na ispovijedi požalila župniku da ima problema u braku i da se ne osjeća voljenom, što je ovaj – po riječima supruga – smjesta iskoristio. Slao joj je poruke i snimke eksplicitnih sadržaja te je čak pozivao da s prijateljicama dođe k njemu na grupni seks. Navodno ga je takav glas pratio i prije dolaska u Sikirevce, piše Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views