Najveća podrška: Marin Miletić dočekao prve rezultate izbora u zagrljaju Kristine Krepele

Stožeri su dočekali rezultate izlaznih anketa, a u Mostovu stožeru u Peronu 16 u zagrebačkoj Magazinskoj ulici Marinu Miletiću podršku pruža njegova djevojka, glumica Kristina Krepela, piše Net.hr.

Glumica izgleda besprijekorno u poslovnom crnom outfitu. Odjenula je crno odijelo i bijelu bluzu.

Photo: Neva Zganec/PIXSELL

Par je rezultate dočekao zagrljen.
Prema izlaznim anketama, Most je dobio devet mandata.

Podsjetimo, glasine o njihovoj romansi počele su kružiti sredinom 2022. godine, nakon što su zajedno uhvaćeni u šetnji ulicama Zagreba.

Iako su svoju vezu u početku držali u tajnosti, sada je otvoreno pokazuju pred svima, a nerijetko budu viđeni zajedno za vrijeme šetnje, posjete kinu i na raznim društvenim događanjima.

13.04.2024., Rijeka – Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja, predsjednik stranke Bozo Petrov, nositelj liste za VII jedinicu Marin Miletic i clanica stranke Kristina Bakula na Korzu. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Miletić ima dvije kćeri, Martu i Luciju, a dobio ih je sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari