GORAK CHECK IN

Video | NAKIT, SATOVI… Rusi krenuli na put s torbom vrijednom 8.5 milijuna eura. Nestala je na aerodromu

Čim se primijetili nestanak iste, podnijeli su prijavu pa je istraga ubrzo pokrenuta. Pregledane su nadzorne kamere te je utvrđeno da su sumnjivci muškarac i žena koji su pokušali što je prije moguće otići s aerodroma. Presreli su ih dok su bježali u unajmljenom Fordu

Louis Vuitton torba puna skupocjenog nakita i satova vrijednih 8.5 milijuna eura ukradena je ruskoj obitelji u Barceloni i to na tamošnjem aerodromu.

Kako prenosi Euro Weekly News, Rusi su stigli kasno na odlazne perone nadajući se da će stići na zrakoplov za Ujedinjene Emirate kada su pokradeni. U torbi je navodno bilo i 20 tisuća eura gotovine, a najvrjedniji primjerak bio je 47-karatni prsten vrijedan 4.56 milijuna eura.

Čim se primijetili nestanak iste, podnijeli su prijavu pa je istraga ubrzo pokrenuta. Pregledane su nadzorne kamere te je utvrđeno da su sumnjivci muškarac i žena koji su pokušali što je prije moguće otići s aerodroma. Presreli su ih dok su bježali u unajmljenom Fordu.

Inače, kako su rekle osobe bliske istrazi, u ukradenoj torbi se nalazio i Chanel broš od 750 tisuća eura, 500 tisuća eura vrijedne dijamantne naušnice, Bulgari sat od 800 tisuća eura i neka tehnologija, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari