Video | Rukovali se Milanović i Plenković, HOS-ovci napravili incident, nevrijeme osiromašilo proslavu. Ovako smo obilježili Oluju

Hrvatska obilježava 28. obljetnicu operacije Oluja uz promijenjen protokol zbog lošeg vremena. Više u video prilogu!

U Kninu je obilježavanje počelo tradicionalnom budnicom.

Položeni su vijenci kod spomenika hrvatske pobjede i odana je počast poginulima, nestalima i umrlim hrvatskim braniteljima.

U akciji 1995. godine u tri dana oslobođeno je 11 tisuća četvornih kilometara područja u sjevernoj Dalmaciji, Lici, Banovini i Kordunu.

U Knin je stigao i državni vrh uz pripadnike vojske i predstavnike braniteljskih udruga. Na kninskoj tvrđavi podignuta je hrvatska trobojnica.

Na obilježavanju 28. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja 20 članova Udruge veterana 9. bojne HOS-a Rafael vitez Boban zabranjen je ulaz u Knin. Policijska vozila prepratila su ih u Šibenik. Marko Skejo i pripadnici HOS-a s policajcima su vodili dugačku raspravu. Čudili su se što se događa, zašto ne smiju u Knin, a pokušali su i zaobići policiju.

Obilježavanje obljetnice prati i reporterka RTL-a Ana Mlinarić, donosi Danas.hr.

Više u video prilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari