NAKON TRAGIČNE SMRTI BRAČNOG PARA Dubrovčani u šoku: ‘Uvijek su bili nerazdvojni, a zajedno su otišli i u smrt’

Stanari zgrade u Dubrovniku u kojoj su stanovali Aleksandar i Ljiljana Kusalovići šokirani su ovom tragedijom

U KBC-u Zagreb je u srijedu preminuo 67-godišnji Dubrovčanin Aleksandar Kusalović koji je teško ozlijeđen u stravičnoj nesreći na Kvaternikovu trgu koju je skrivio alkoholizirani 26-godišnjak Nikola Kovačević.

U naletu automobila na skupinu pješala na mjestu nesreće je poginula i njegova 61-godišnja supruga Ljiljana.

Stanari zgrade u Dubrovniku u kojoj su stanovali Kusalovići šokirani su ovom tragedijom, piše Slobodna Dalmacija.

“Ljilja i Aco bili su divni ljudi i prekrasni susjedi. Vjerujte, za mene je šok ovo što se dogodilo. Ovdje su od 2005. godine i oboje su radili u turizmu. Oboje su radili kao vodiči, ona više ne, ali on je još radio. Uvijek su se, nasmijani, držali za ruke, kao da ih sad vidim. Kao da je sad čujem da pita: “Đe ste, kako ste?” Uvijek mi je bilo drago sresti ih, nikad ih niste mogli vidjeti ljute ili neraspoložene. Za sve nas susjede uvijek su imali samo lijepe riječi i kao takve ćemo ih pamtiti”, govori susjeda bračnog para, Jele Monković.

“Imali su samo nećaka koji ih je redovito obilazio. Aco je imao u Vojvodini sestru koju su često posjećivali, a ona sestru u dubrovačkom gradskom naselju Pejton, na Lapadu. Ali uvijek su bili zajedno, tako su, zajedno, i u smrt otišli”, kaže druga susjeda.

“Kusaloviće poznajem 11 godina, otkada su se doselili u zgradu. Svi ih znamo kao prekrasne ljude i znali smo da je Aco bio srčani bolesnik te da je povremeno išao u Zagreb na kontrolu. Ali uvijek zajedno, nikad se nisu razdvajali. Brižno su mi pomagali i mojoj su djeci bili kao barba i none… Svoju djecu nisu imali, ali su mojoj poklanjali svu ljubav”, kaže treća susjeda i dodaje kako će ih svi uvijek pamtiti jer su se, “onako mladenački zaljubljeno, držali za ruke i pratili jedno drugo”.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari