NAROD SE BUDI: Vrgorčane u izborno jutro dočekao grafit ‘Di su pare?’

Foto: Vrgoračka kronika (facebook)

Komunalci su skinuli transparent, ali je grafit koji je napisan fasadnom bojom ostao

Vrgorčane, koji u nedjelju na trećim prijevremenim lokalnim izborima biraju gradonačelnika i Gradsko vijeće, u izborno jutro je dočekao grafit “Di su pare?”, ispisan na cesti pred sjedištem gradske uprave, i transparent s istim pitanjem postavljen na kuli iznad grada.

Komunalci su skinuli transparent, ali je grafit koji je napisan fasadnom bojom ostao.

Za dužnost gradonačelnika troje je kandidata: Nada Jelavić iz HDZ-a, koju je kandidirala Domoljubna koalicija HDZ-HSP AS-HSS; Rade Bobanac iz SDP-a, kojega je kandidiarala koalicija “Zajedno za Vrgorac” SDP-a i HNS-a; te Ante Pranić s Nezavisne liste mladih (NLM).

di su pare2

U gradsko vijeće Vrgorca bira se 15 vijećnika, a biračima su ponuđene četiri liste kandidata; HDZ-HSP AS-HSS, SDP-HNS, NLM i HSU.

U protekle tri godine, to jest od svibnja 2013. godine kada su u Hrvatskoj održani redovni lokalni izbori, u Vrgorcu su prijevremeni lokalni izbori održani u prosincu 2014. i u srpnju 2015. godine.

Ako ni jedan kandidat za gradonačelnika danas ne dobije natpolovičnu većinu, ide se u drugi krug 19. lipnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari