NARUŠIO POVJERENJE ZBOG SASTANKA S MILANOVIĆEM: Drago Prgomet više nije član Nacionalnog vijeća MOST-a

Drago Prgomet više nije član Nacionalnog vijeća MOST-a, objavili su na svojoj službenoj Facebook stranici.

Njihovu poruku prenosimo vam u cjelosti:

Nakon jučerašnje sjednice Nacionalnog vijeća MOSTA i novoizabranih saborskih zastupnika MOSTA, četveročlana delegacija u kojoj je bio i Drago Prgomet, službeno je vodila razgovore s SDP-om i HDZ-om, odnosno predstavnicima njihovih koalicija, a nakon toga tri su se člana vratila na nastavak prekinute sjednice.

Nažalost, dok su svi drugi članovi Nacionalnog vijeća i novoizabrani zastupnici MOSTA nastavili unutarnje razgovore, Drago Prgomet je bez znanja Nacionalnog vijeća vodio osobne pregovore sa Zoranom Milanovićem. Zbog potpunog narušavanja povjerenja Nacionalno vijeće MOSTA donijelo je odluku o prekidu suradnje s Dragom Prgometom.

Ovom odlukom Nacionalno vijeće MOSTA kao kolegijalno tijelo, ne smatra više Dragu Prgometa svojim članom, a Drago Prgomet svoj saborski mandat zadržava, i MOST ga kao takvog uvažava, bez obzira hoće li i dalje djelovati nezavisno priklanjajući se MOSTU ili se naknadno prikloniti nekoj drugoj političkoj opciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari