MILANOVIĆ PONOVNO UDARA PO PLENKOVIĆU

Nastavak prepucavanja! Milanović: ‘Imamo premijera koji ništa ne zna… Martin u Bruxelles, Martin iz Bruxellesa’

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović ponovno je komentirao najnovije informacije o aferi Janaf. Tvrdi i dalje da premijer mora znati za istragu.

“Gdje piše da ne smije znati? Ja kažem da mora znati. Mi imamo premijera koji ništa ne zna… Martin u Bruxelles, Martin iz Bruxellesa”, kaže Milanović.

Nije se zaustavio…

“On mora znati. Ja mu vjerujem da će s tim informacijama, koje su teške, raspolagati odgovorno”, dodao je i ponovno ustvrdio da premijer mora znati:

“Tko tako ne misli? Ivo Josipović? Ne slažu se s tim ljudi koji se vide dalje od ZKP-a, brinem se za studente prava”, kaže Milanović.

Plenkovića se dotaknuo još jednom, ne može mu prešutjeti prethodne napade.

”Premijeru još jedan pozdrav, vidim da se igra riječima, priča o bjesnoći. Na onom haklu na Jarunu mu je pao šećer, pa nek’ mu netko da kocku šećera”, poručio je.

Što se tiče tvrdnji Ranka Ostojića, Milanović je rekao da on ne govori točne stvari.

“To što priča nije točno. Informirao me o najvažnijim stvarima. To što je napisao uopće nije točno. Ne mogu reći da laže, ali to uopće nije točno”, rekao je Milanović, dodavši da s Ostojićem nije razgovarao.

O Kovačevićevom klubu je također progovorio u svom žestokom stilu…

“Mislim da nisam bio u klubu za vrijeme lockdowna”.

Kad je bio nije, kaže, ostavljao mobitel.

“Pitajte Plenkovića što je radio za vrijeme lockdowna. Bio samo doma i molio očenaše svaki dan? Naravno da smo se družili, ali s ograničenim brojem ljudi. To da sam morao ostaviti službeni mobitel naprosto nije točno. Otkud ideja da bih uopće poslušao nekoga da ostavim službeni mobitel. Pa ne bih to učinio ni u Bijeloj kući, a ne u klubu”, rekao je Milanović, pa se našalio s pitanjem o lockdownu:

“Gdje si bio u vrijeme lockdowna? Gdje si bio, tata, u vrijeme revolucije? Bio sam doma 99 posto vremena. A ako sam se morao naći s nekim, jesam li to mogao napraviti u Uredu predsjednika?”

 

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari