HT U PROBLEMIMA

NE MOŽE SE TELEFONIRATI Mnogi korisnici usluga HT-a u cijeloj Hrvatskoj u problemu

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Hrvatski telekom (HT) izvijestio je da su nešto prije 10.30 zabilježene povremene poteškoće pri uspostavi glasovnih poziva u mobilnoj i fiksnoj mreži HT-a, zbog problema na signalnim čvorovima.

“Svi naši stručnjaci su maksimalno angažirani te u suradnji s dobavljačima radimo na otklanjaju poteškoća te očekujemo normalizaciju telekomunikacijskog prometa u najkraćem mogućem roku”, odgovorili su iz HT-a na upit Hine.

“Evidentirane su poteškoće u radu mobilnih i fiksnih usluga u cijeloj Hrvatskoj. Intenzivno radimo na otklonu poteškoće te vjerujemo kako će iste biti otklonjene u najkraćem mogućem roku. Ljubazno molimo za strpljenje”, stoji u odgovoru na Facebooku jednom korisniku koji se žalio na probleme.

Zbog tehničkih problema Hrvatskog telekoma (HT) sve fiksne telefonske linije zagrebačke Hitne pomoći trenutno nisu dostupne, priopćeno je u utorak iz Nastavnog zavoda za Hitnu medicinu Grada Zagreba.

U slučaju hitnosti, iz Nastavnog zavoda pozivaju građane da koriste brojeve mobitela: 091 41 00 230 i 091 41 00 235, umjesto telefonskog broja 194, odnosno 112.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari