NEĆE SE TESTIRATI Grabar-Kitarović: “Hvala svima koji brinu. Uvijek bodrim naše sportaše”

Marko Dimic/PIXSELL

Neće se testirati na virus: ‘Nema potrebe, nisam imala kontakt s igračima’

Dio igrača Adria Toura i uži tim koji prati igrače, njih 22, sinoć su u zadarskom HZJZ testirani na Covid-19

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom pratila je teniski meč na Adria Touru u Zadru.

Za razliku od premijera Andreja Plenkovića, ona se ne planira testirati na koronavirus jer, kako kaže, nije bila u kontaktu s tenisačima.

”Hvala svima koji brinu. Uvijek bodrim naše sportaše. Tijekom
@cilic_marin meča tribina je bila po preporukama stožera. Nema potrebe za testiranjem, nisam imala nikakvih kontakata s igračima. Samo oprez i distanciranje ovih dana”, poručila je bivša predsjednica na Twitteru.

Dio igrača Adria Toura i uži tim koji prati igrače, njih 22, sinoć su u zadarskom HZJZ testirani na Covid-19, nakon saznanja da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov također pozitivan. a rezultati su pokazali da su trojica, od kojih je jedan hrvatski tenisač Borna Ćorić, pozitivno, objavili su u ponedjeljak organizatori Adria Toura.

Uz Ćorića koji je igrao protiv Dimitrova, pozitivan je Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova, dodaju organizatori.

Zadarski gradonačelnik i župan u samoizolaciji

U samoizolaciju su poslani zadarski župan Božidar Longin te gradonačelnik Branko Dukić.

Ured zadarskog gradonačelnika priopćio je da je gradonačelnik Dukić, zbog ostvarenog kontakta s pozitivnim pojedincima, sudionicima teniskog turnira Adria Tour, kontaktirao Epidemiološku službu u HZJZ-u u Zadru.

“Zbog kontakta sa sudionicima teniskog turnira određena mu je mjera samoizolacije. Gradonačelnik Dukić osjeća se dobro i nema simptome covid-19 bolesti te će se pridržavati izrečene mjere i svih daljnjih uputa epidemiologa”, stoji u priopćenju.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari