GOSTI OTKAZALI DOLAZAK

Zatvoren zadarski hotel i restoran u kojem su feštali tenisači: ‘Svi gosti su otkazali rezervacije’

Facebook/Restaurant & Hotel "NIKO"

“Svi se bojimo”, rekao je vlasnik restorana

Poznati zadarski ugostitelj Erik Pavin zatvorio je svoj restoran i hotel Niko, nakon što se otkrilo da su tenisači s Adria Toura u četvrtak ondje feštali.

“Za sada su hotel i restoran zatvoreni danas i sutra, pa ćemo vidjeti dalje što ćemo kada se testiramo. U dogovoru smo s epidemiolozima. Zatvorit ću prvi ako treba i 14 godina, samo da budemo svi živi i zdravi. Imam unuka, djecu, ženu, osoblje i goste, naravno da nam je u interesu zdravlje svih. Svi se bojimo, no nisam samo ja u pitanju. U pitanju je zapravo cijeli grad, odnosno Hrvatska – od čistačice na Višnjiku do premijera, svi su bili u kontaktu s njima”, rekao je Pavin za 057info dodajući kako je ionako planirao odmor.

(Facebook/Restaurant & Hotel “NIKO”)

Gosti hotela otkazali dolazak

Zadarski ugostitelj, koji je i na početku epidemije među prvima zatvorio svoje objekte, rekao  je i kako su gosti hotela sami otkazali dolazak kada su pročitali da se u Zadru dogodio koronavirus. Bilo je rezervirano 13 soba, a sada su sve otkazane.

Facebook/Restaurant & Hotel “NIKO”

Pitanje je koliko će takvih otkazivanja donijeti Adria Tour, koji je od svjetske promocije za cijelu Hrvatsku ispao velika turistička antireklama za Zadar.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari