NEČUVENO! Englezi tvrde da naša voda nije pitka! – njihova naravno je

Engleski portal koji se bavi prodajom avionskih karata i organizacijom putovanja, svojim je korisnicima izradio kartu u kojoj prikazuje u kojoj zemlji mogu, a u kojoj ne piti vodu iz špine! Pogađate, voda u Engleskoj je pitka dok kod nas nije!??

“Odlučili smo stati na kraj raspravi o tome gdje je i gdje baš i nije sigurno piti vodu iz špine širom svijeta. Koristeći podatke preuzete iz američkog centara za kontrolu i prevenciju bolesti, izradili smo zgodnu kartu koja pokazuje gdje je sigurno piti vodu iz špine, a gdje ne treba riskirati!

A ako to nije bilo dovoljno, imamo vam informacije o prosječnoj cijeni flaširane vode širom svijeta, kao i cijenu piva u svijetu. Jedino vam ne možemo obećati da će biti hladna.

Dakle, gdje god da s nama putujete, možete ili bezbrižno piti vodu, ili unaprijed osigurati novac za flaširanu.”- tvrdi portal Just the flight.

Znajući da je naša Riječka voda jedna od najboljih, ako ne i najbolja, postavlja se pitanje kako je moguće da netko izlazi s ovakvim informacijama. Razlog bi mogao biti taj što u nekim dijelovima Hrvatske voda stvarno nije pitka, a portal se ipak nije bavio detaljnijom analizom te je stoga cijelu Hrvatsku pobojao u crveno!?

pitkost
Sporna karta koju je izradio portal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari