NERADNI DAN

Neki krate radno vrijeme, neki zatvaraju. Evo kako rade trgovine na Sveta tri kralja

Ilustracija

Osim Sveta tri kralja, građani pravoslavne vjere danas slave i Badnjak

INTERSPAR hipermarketi će u petak 6. siječnja raditi prema redovnom radnom vremenu, od 7 do 21 sat. Izuzetak su INTERSPAR hipermarket u Koprivnici i Slavonskom Brodu koji će na blagdan biti otvoreni od 8 do 18 sati, dok će u osječkom shopping centru Portanova INTERSPAR hipermarket biti zatvoren.

S druge strane, SPAR supermarketi u cijeloj Hrvatskoj radit će od 8 do 14 sati. Iznimka su SPAR supermarket Martinkovac u Rijeci i SPAR supermarket u Supernova centru u Zadru koji će raditi od 8 do 21 sat. SPAR supermarketi na zagrebačkom Tuškancu i u Poreču na blagdan Sveta tri kralja neće raditi. Više pogledajte ovdje!

Trgovine Konzuma, ovisno o lokaciji, radit će u petak prema prilagođenom radnom vremenu, a više pogledajte ovdje!

Radno vrijeme poslovnica Lidla možete provjeriti na poveznici, a prilagođeno će raditi i one Kauflanda.

Nadalje, po nedjeljnom radnom vremenu radit će i Plodine, a Metro će biti zatvoren.

City Center one East, City Center one West i City Center one Split radit će u petak do 21 sat, kao i West Gate, Arena Centar i Avenue Mall. Osim toga, većina trgovina u Tower Centru Rijeka radit će do 21 sat, uz nekoliko izuzetaka. U centru Portanova Osijek trgovine neće raditi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari