POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

Nestala 13-godišnja djevojka. Otac je očajan: ‘Nitko ne zna gdje je’

Foto: nestali.gov.hr

‘Mobitel joj je lociran u Ivanić-Gradu. Vjerojatno joj je mobitel ostao negdje kraj pruge, a ona je otišla’, govori zabrinuti otac

Policija je izvijestila kako je 10.2.2023. godine nestala 13-godišnja Petra Pandurić.

Kako su naveli u trenutku nestanka Petra je bila odjeven u maskirnu smeđu zimsku jaknu s kapuljačom, svijetlo sive maskirne hlače i crne visoke tenisice.

Petra je nestala iz Donjeg Prnjarovca, a kako je njezin otac za Index.hr kazao, njegova kći sinoć je napustila kuću i vjerojatno je krenula prema Zagrebu, kazao je i kako joj se nakon toga gubi svaki trag.

“Mobitel joj je lociran u Ivanić-Gradu. Vjerojatno joj je mobitel ostao negdje kraj pruge, a ona je otišla. Nitko živ tko poznaje Petru ne zna gdje je. Nikome se nije javila. Zovem na sve strane, nitko ne zna gdje je Petra. Sinoć smo obilazili cijeli ovaj kraj… Nema je nigdje”, rekao je zabrinuti otac, prenosi RTL Danas.hr.

U slučaju da posjedujete informacije o nestaloj djevojčici, o tome trebate obavijestiti najbližu policijsku postaju ili nazvati broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem mail adrese: nestali@nestali.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari