POMOZITE AKO STE JU VIDJELI

Nestala je 15-godišnjakinja: Otišla do susjede i otad joj se gubi svaki trag, otac utučen

Bjelovar.live

Nestala djevojka je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu, ravnu kosu, zelene oči, sitnije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu od skaja s kapuljačom, ljubičaste tajice i visoke tenisice zlatno bijele boje

Nestala je Indira Radanac,15–godišnjakinja iz mjesta Prgomelje nedaleko od Bjelovara.  Nestala je u nedjelju, 2. siječnja i od tada joj se gubi svaki trag.

Nestanak je prijavljen, ali PU bjelovarsko-bilogorska nema još nikakvih informacija, piše Bjelovar.live.

„Indira je otišla kod susjede koja stanuje u drugoj kući od naše. Išla je odnijeti kutiju od jaja. Međutim, do susjede nije stigla i to smo naknadno doznali, a od tada joj se gubi svaki trag“, kazao je utučeni otac Nenad.

Otkako je nestala mobitel joj je isključen.

Nestala djevojka je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu, ravnu kosu, zelene oči, sitnije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu od skaja s kapuljačom, ljubičaste tajice i visoke tenisice zlatno bijele boje.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari