SRETAN ZAVRŠETAK

Nestalo trogodišnje dijete: HGSS-ovci ga pronašli dva kilometra od kuće

S obzirom na to da je akcija bila visokog stupnja hitnosti, u rekordnom roku su angažirani svi resursi kojima raspolaže HGSS

Na dežurni telefon HGSS-a u Makarskoj nešto malo iza 12 sati stigla je dojava da je izgubljeno trogodišnje dijete.

Na području Općine Zagvozd u mjestu Krstatice, dijete se udaljilo u nepoznatom smjeru od svoje obiteljske kuće te je majka, nakon uzaludnog traženja prijavila nestanak.

Odmah po dojavi od Centra 112 alarmirani su i svi članovi HGSS stanice Makarska te je pokrenuta žurna procedura organizacije potrage i spašavanja.

S obzirom na to da je akcija bila visokog stupnja hitnosti, u rekordnom roku angažirani su svi resursi kojima HGSS raspolaže, uključujući helikopter HRZ-a s dežurnom ekipom letača spašavatelja, ekipa s bespilotnim letjelicama, potražni psi, sve raspoloživo ljudstvo te JVP Imotski.

Nestalo dijete je pronađeno nešto više od dva kilometra od svoje kuće u 12:46 sati, a iz HGSS-a su poručili: ”Izuzetno smo ponosni, kako na naše snage, tako i na suradnju sa svim drugim službama koje pokazuju snagu svog djelovanja u ovakvim situacijama”.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari