DRAGAN MARIĆ

Nestao otac četvero djece. Supruga: ‘Policija je našla njegov mobitel. Bio je pod stresom zbog posla’

Foto: Facebook

‘Neki su ga vidjeli u tramvaju, dok sam dobila i poziv da je u ponedjeljak bio na Savskom mostu na fast foodu’, ispričala je Ivana Marić

U evidenciji nestalih osoba MUP-a RH prije četiri dana objavljen je nestanak Dragana Marića (41) iz Zagreba, točnije nestao je 5. siječnja 2022.

U trenutku nestanka muškarac je bio odjeven u sivu zimsku jaknu, crni donji dio trenirke, tamnoplave tenisice sa zelenim vezicama.  Visok je 170 centimetara. Jače je tjelesne građe, kosa mu je crna i gusta, a oči smeđe.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr”, objavljeno je.

Supruga nestalog Dragana objavila je na Facebooku poziv za pomoć. “Molim vas za pomoć, ako ga je itko vidio ili ima korisnu informaciju, da se javi na broj 091/2703-986 ili na 192. Nestao je otac četvero djece, zadnji put viđen na Savskom mostu.

Prilikom nestanka bio je odjeven u sivu zimsku jaknu, svijetlo sivih rukava i leđa. Crna trenirka i tamno plave tenisice zelenih vezica. Molim vas dijelite i hvala za svaku informaciju”, objavila je na Facebooku Ivana Marić.

“Policija je našla njegov mobitel, ali njega nisu. Od ponedjeljka do srijede mobitel je bio ugašen jer sam ga pokušala zvati, dok ga oni u srijedu nisu upalili. Pod velikim je stresom bio zbog posla i situacije u kojoj se nalazimo, ali nije čovjek koji bi samo otišao i ostavio nas. Neki su ga vidjeli u tramvaju, dok sam dobila i poziv da je u ponedjeljak bio na Savskom mostu na fast foodu”, ispričala je supruga za 24 sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari