NEOVLAŠTENE OSOBE'

NETKO U IME HRVATSKOG KATOLIČKOG RADIJA PRIKUPLJA NOVAC: S postaje poručuju građanima da sve prijave policiji

Foto: Unsplash

S Hrvatskog katoličkog radija ističu kako ne prikupljaju novac ni na koji način osim službenim uplatnicama te savjetuju građanima da prevarante prijave policiji

Hrvatski katolički radio doznao je od svojih slušatelja kako su se na području Zagreba pojavile osobe koje u njegovo ime prikupljaju novac od građana. Stoga su poslali priopćenje u kojem upozoravaju građane da se radi o prijevari. Savjetuju da sve prijave policiji na broj 192.

“Ovom prigodom upozoravamo kako Hrvatski katolički radio nikada nije imenovao nikoga tko bi na bilo koji način prikupljao novac, bilo za HKR, bilo za neku akciju koju provodimo. Svi prijatelji i dobročinitelji HKR-a uplaćuju svoje dobrovoljne priloge isključivo uplatnicama koje im šaljemo službenim putem. Dakle, ako vam se pojavi bilo tko u ime HKR-a i traži novac, upozoravamo vas kako se radi o neovlaštenim osobama te vas molimo da moguće prevarante prijavite policiji pozivom na 192”, stoji u njihovu priopćenju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari