BORBA S TEHNOLOGIJOM

ODUSTAJE OD FACEBOOKA I INSTAGRAMA: Tony Cetinski pozvao fanove da mu se pridruže na ‘desničarskoj’ društvenoj mreži

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Fanovi su uglavnom podržali pjevačevu odluku te su mu poručili da će i dalje pratiti njegove objave

Tony Cetinski zbog “ultra cenzure” odustaje od Facebooka i prelazi na druge društvene mreže, otkrio je to upravo na Facebooku.

Naime, u statusu naslovljenom kao ‘važna obavijest’ pozvao je fanove da ga prate na drugim platformama.

“Lagano se mičemo sa FB-a na nekompromitiranu novu platformu!!! Vidimo se na MeWe ili Gab. Odviknimo se od FB i Instagrama i pređimo na nešto što objedinjuje sve, a nije pod ultra cenzurom!!”, napisao je Cetinski.

VAŽNA OBAVIJEST
Lagano se mičemo sa FB-a na neku nekompromitiranu novu platformu !!!
Vidimo se na “MeWe” ili…

Objavljuje Tony CetinskiČetvrtak, 12. studenoga 2020.

Inače, društvena mreža Gab okuplja istomišljenike s krajnje desnice, a opisuju ju kao sigurno utočište za ekstremiste, neonaciste i alt-desničare.

Pjevača su u komentarima podržali fanovi i poručili mu da će i dalje pratiti njegove objave. “Bilo je i vrijeme. Facebook nije za istinu. Što će nam onda?”, napisao je jedan pratitelj.

No, drugi je fan izazvao raspravu jer se ne slaže s većinom. “Šteta, nekad si bio samo pjevač, radio si ono što ti najbolje ide… Ali ajde, svatko ima svoj put… A mislim da mu sve ovo ne treba, bar u ovolikoj mjeri, ide u neke krajnosti, ali dobro… I dalje ću ga slušati, to svakako…”, napisao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony Cetinski⭐️???????? (@tonicetinski) on

“Dobro je da nije samo pjevač, jer ima i drugih talenata, kome se ne sluša, neka ga ne čita”, odgovorila mu je jedna obožavateljica, dok je druga pisala kako su danas svi eksperti za sve.

“Ne moramo biti eksperti već samo ljudi!!!” odgovorio je Tony.

Pjevač je sličnu objavu podijelio i na svom Instagramu. “Prijeđite na nove browsere i platforme zbog sebe samih. Facebook, Instagram i Safari off”, poručio je istomišljenicima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari