TOTALNO POMRAČENJE

Nisu mu isplatili novac na vrijeme. Uzeo je rovokopač u ruke i rušio sve pred sobom!

TikTokom upravo kruži snimka bjesomučnog divljanja jednog radnika kojem je palo na pamet zbog neisplaćene naknade razoriti vrata i lobi tek otvorenoga hotela u Liverpoolu.

Video je od petka naovamo skupio čak šest milijuna pregleda, pa i unatoč tome što se taj incident zapravo odvio u siječnju 2019. godine.

John Manley (36), radnik kojemu je dozlogrdilo čekati svoj pošteno zarađeni novac, zbog tog čina i danas sjedi u zatvoru, a priča kaže da mu je poslodavac ostao dužan 600 britanskih funti, odnosno 5100 kuna.

Umoran od svega, a živio je kao socijalni slučaj, Manley je odlučio pomoću rovokopača iskaliti bijes, pa počinio štetu od 3,8 milijuna kuna.

Na njegovu žalost, sudac David Aubrey mu je bez puno milosti odredio zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina i četiri mjeseca, a osobito mu je zamjerio što je ugrozio sigurnost onih koji su se nalazili u predvorju zgrade.

Siroti Manley praktički je živio gol i bos, njegov odvjetnik kazao je da doslovno nije imao za struju i hranu, a očito ga je silno uznemirilo to što je zbog besparice morao otkazati druženje sa svoje dvoje djecu tijekom božićnih blagdana, prenosi Net.hr.

@thebaldbuildersofficial

Who remembers John didn’t get paid so took it into his own hands/ Digger 😯😯 #travellodge #digger #demolition #smashed #construction #viral #uk #destroyed

♬ original sound – The Bald Builders

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari