NJIMA JE DOBRO: Bernardić uhvaćen na večeri s Bandićem zbog čije kampanje SDP-u prijeti blokada

‘Predsjednik SDP-a ne smije sjediti za istim stolom s osobom zbog čijih sumnjivih računa i s njima povezanih neobičnih presuda stranci prijeti blokada’, istaknuo je Mihael Zmajlović

Ako SDP do petka ne plati 9 i pol milijuna kuna duga za predizbornu kampanju Milana Bandića iz 2009. stranci slijedi ovrha, odlučio je tako Visoki trgovački sud. Zbog moguće blokade stranke posebno je zanimljiv jučerašnji susret Davora Bernardića i Milana Bandića.

Fotografiju njih dvojice za istim stolom objavio je Prigorski.hr, a povod susretu bio je 40. rođendan njihovog zajedničkog prijatelja Dalibora Bastalca, koji je predsjednik zelinskog ogranka Bandićeve stranke.

Susret je putem Facebooka prokomentirao SDP-ovac Mihael Zmajlović. “Da bi reč rekel…Predsjednik SDP-a ne smije sjediti za istim stolom s osobom zbog čijih sumnjivih računa i s njima povezanih neobičnih presuda stranci prijeti blokada. I još k tome na pompoznoj rođendanskoj proslavi osobe koja državi duguje preko 1,3 milijuna kuna”, objavio je Zmajlović.

Podsjetimo, Milan Bandić je 2009. bio u utrci za zagrebačkog gradonačelnika – i to zadnji put kao kandidat SDP-a. Ta Bandićeva kampanja mogla bi sada SDP skupo stajati. Ostalo je nepodmireno 4,3 milijuna kuna prema Televiziji Sljeme. U međuvremenu se zbog zateznih kamata iznos i više nego udvostručio.
Vijesti.hr
Foto: Prigorski.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari