NEPOPULARNA MJERA

Noćni klubovi i kafići od sutra rade do ponoći!

Pixsell/Riportal

Odluka će biti u primjeni 10 dana kada će se odlučiti o nastavku primjene ovisno o epidemiološkoj situaciji

Nacionalni stožer civilne zaštite RH donio je najnoviju mjeru kojom žele spriječiti širenje zaraze u Hrvatskoj nakon što je danas bio najgori dan od početka epidemije. Donijeli su odluku kako noćni klubovi, barovi i kafići smiju raditi do ponoći.

Odluka stupa na snagu od 14. kolovoza.

“S obzirom na razvoj epidemiološke situacije i provedenu analizu načina širenja bolesti COVID-19 Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske danas je donio Odluku o nužnoj mjeri ograničavanja radnog vremena ugostiteljskih objekata iz kategorije “Barovi”.

Navedenom odlukom ograničeno je radno vrijeme ugostiteljskih objekata iz kategorije “Barovi”, kao što su noćni klubovi, noćni barovi, disco-barovi, caffe barovi i sl. koji smiju raditi najduže do 24 sata.

Navedena nužna mjera počinje se primjenjivati od 14. kolovoza i bit će u primjeni 10 dana kada će se, ovisno o epidemiološkoj situaciji, odlučiti o potrebi uvođenja dodatnih mjera”, stoji u priopćenju Nacionalnog stožera.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari