Nova nada! 80 jedrilica tražit će nestale pomorce s Bourbon Rhodea. Obitelji vjeruju da su još na splavi

Foto: Facebook

Aktivna potraga za pomorcima s Bourbon Rhodea prekinuta je prije više od dva tjedna

Posade čak 80 jedrilica jedrit će dijelom Atlantika za koje obitelj i prijatelji nestalog pomorca Dina Miškića pretpostavljaju da još uvijek pluta splav zajedno s još šest članova posade potonulog Bourbon Rhodea.

Obavijest je objavljena u službenoj grupi Bourbon Rhode Rescue, a radi se o regati  ‘Mini Transat’ između Kanara i Martiniquea, u čijim je vodama brod potonuo 26. rujna.

“80 jedrilica provest će nekoliko dana na području gdje se pretpostavlja da se nalazi splav s posadom Bourbon Rhodea. To su jedrilice koje sudjeluju u regati Mini Transat između Kanara i Martiqua. Nadamo se da će uz malo sreće i budno oko pronaći preživjele. Sretno obiteljima”, stoji u objavi na Facebooku Nautisime Information.

Objavljene fotografije nestalih pomoraca na Bourbon Rhodeu: ‘Dino, vrati se! Nisi zaboravljen!’

(VIDEO) Objavljena simulacija posljednje plovidbe Bourbon Rhodea na kojem je bio Miškić

Ispovijest spašenih pomoraca s Bourbon Rhodea: ‘Valovi i vjetar prevrnuli su splav. Pili smo kišnicu’

Podsjetimo, aktivna potraga za nestalim pomorcima prekinuta je prije više od dva tjedna i od tad nema potvrđenih informacija o bilo kakvom dokazu koji ukazuje na ostale splavi koje plutaju oceanom. Prva i jedina za koje se pouzdano zna da je uspješno aktivirana, bila je ona koju je s troje preživjelih pronašla posada trgovačkog broda “Piet”.

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari