NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE: Taksist vozio putnika na hitnu pa vozilom udario pješakinje – jednoj se liječnici bore za život!

Foto: Riječanin

Nevjerojatan splet okolnosti doveo je do nesreće o kojoj danas bruji cijela Rijeka

Taksist Cammea, 25-godišnjak iz Krka, danas iza 12 sati vozeći iz smjera Opatije prema Rijeci izgubio je kontrolu nad vozilom te na pločniku udario dvije ženske osobe od kojih se jedna bori za život! (OVDJE)

O događaju danas bruji cijela Rijeka pa i šire, a nove, nevjerojatne detalje nesreće saznaje Maja Brkljača.

Jedna žena zadobila je lakše tjelesne ozljede, najviše joj je nastradala noga, te je zadržana na odjelu kirurgije na Sušaku. Druga žena je zadobila teške tjelesne ozljede, nalazi se na jedinici intenzivnog liječenja na Sušaku, a posljednjih nekoliko sati je na operaciji i životno je ugrožena.

Radi se o dvije sestre udobi od 50 i 48 godina. U taksiju se nalazio i 25-godišnjak Aaron Aleksej koji je zbog bubrežnih kamenaca krenuo na hitnu u Rijeku kada se dogodila strašna nesreća.

“Iskreno da vam kažem, sve je trajalo sekundu, ne znam, ja sam sjedio iza vozača i tipkao sam po mobitelu, i u jednom momentu je sve bilo gotovo, doslovno, znači on, kako je, ne znam šta se desilo sa njim, da li je on zakunjao, da li mu je otišao fokus, ali mi smo u jednom momentu smo bili znači na kolniku, staklo prednje je bilo skroz razbijeno i svi zračni jastuci su bili vani i to je to”, prepričava Aaron.

Sav izudaran pokušava shvatiti što se dogodilo. Prepričava kako je jedna pješakinja izbjegla jači udarac. “Druga je bila u jako, jako lošem stanju kad sam izašao iz auta”, tvrdi. I on i vozač bili su, kaže, u totalnom šoku.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Ne znam zapravo što bih rekao, evo jer gospodin je bio u normalnom stanju, nije bio pod utjecajem ničega, normalno je pričao sa mnom kad sam ušao u taksi, znači normalno je tekla vožnja do jednog momenta do kad se to desilo, doslovno sekunda”, priča Aaron.

Na pitanje je li vozač zaspao, on tvrdi da je vozač tako rekao, no da ni sam nije siguran što se točno dogodilo. “Kada smo izašli iz auta obojica on je bio u totalnom šoku, nije mogao pričat, samo je sjeo i to je to”, tvrdi Aaron.

Kaže kako je ozlijeđenim sestrama prva u pomoć priskočila medicinska sestra koja se tamo zatekla slučajno u šetnji. I vozač taksija koji je izazvao nesreću, završio je na hitnoj, ali u pratnji trojice policajaca.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Vozač mora obaviti sve liječničke pretrage, a nakon toga će u pratnji policije biti prepraćen u postaju prometne policije u Rijeci gdje će se nastaviti daljnja obrada i utvrđivanje činjenica. Što će dalje biti s njim, ovisiti će o zdravstvenom stanju pješakinja na koje je naletio.

“Ne znam koji je razlog nesreće, ali ako je to da je čovjek vozio noćnu pa onda iz noćne zapravo jutarnju smjenu preuzeo to je nedopustivo mislim, to je strašno”, kazao je Goran Zelić, prijatelj putnika iz taksija.

Baš kao i posljedice. “Jedna osoba je zadobila lakše tjelesne ozljede dok je druga osoba zadobila teške, po život opasne tjelesne ozljede. Obadvije su zadržane u bolnici”, kazala je Ivana Žitinić, specijalizantica hitne medicine KBC Rijeka.

Što je uzrok ove strašne nesreće policija još utvrđuje.

 

Više u VIDEOPRILOGU IZNAD!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari