Novi ministar

Sabor potvrdio Paladina kao novog ministra prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U Saboru je danas odlučeno da Ivan Paladina mijenja Horvata. Zastupnici su ga podržali sa 77 glasa za, 51 protiv i tri suzdržana.

Ivan Paladina novi je ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine, izglasao je Sabor na prijedlog Vlade.

Zastupnici su ga podržali sa 77 glasa “za”, 51 “protiv” i tri “suzdržana”.

Nakon toga Paladina je prisegnuo.

Podsjetimo, Paladina je došao na mjesto bivšeg ministra Darka Horvata koji je podnio ostavku zbog sumnji u nezakonitu dodjelu potpora malim poduzetnicima.

O povjerenju novom ministru Sabor je glasao bez rasprave, a sam Paladina ranije se predstavio na zajedničkoj sjednici resornih saborskih odbora za graditeljstvo i gospodarstvo. Rekao je pritom kako poziv nije mogao odbiti jer se u potpunosti poklapa s njegovim iskustvom u posljednjih 15 godina. “Ovo je ujedno poziv za obnoviti domove naših sugrađana”, tvrdi.

“Radi osobne želje za doprinosom dat ću sve od sebe da ovo ministarstvo još bolje služi svima nama”, kaže. Svoje će napore, dodaje, usmjeriti u nadogradnju svih aktivnosti ministarstva, ali fokus će mu, tvrdi, biti obnova, piše RTL vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari