Novinarki B92 Suzani Trninić na Grobniku izbušili gume zbog beogradskih tablica

„Nisam tu vijest jučer objavila jer nisam željela doprinositi širenju niskih strasti. Imam na Twitteru 32.000 followera, ali nisam objavila jer mislim da bi se proširila histerija koja u Srbiji ionako vlada“ – kazala je danas u Rovinju tijekom jedne panel-diskusije u sklopu Weekend Media Festivala novinarka i voditeljica na srpskoj televiziji B92 Suzana Trninić komentirajući „nezgodu“ koja se njenoj ekipi dogodila na putu u Rovinj.

„No danas je vijest ionako „pukla“ na društvenim mrežama, pa nema razloga ne govoriti o tome“, dodala je Trninić.

buši gume

Naime, putujući na Weekend Media Festival u Rovinj automobilom s beogradskim registracijskim tablicama, Trninić i njezina ekipa stali su na benzinskoj crpki na Grobniku gdje su poželjeli popiti kavu. No kava im je prisjela: kada su se vratili, ugledali su probušene gume na automobilu. Automobil je imao istaknuti natpis „press“, no to je možda još i više razbjesnilo zasad nepoznatog počinitelja (ili počinitelje) koji su vjerojatno – samo pretpostavljamo – bili ljuti zbog medijskog linča dužnosnika hrvatske Vlade i premijera Milanovića u srpskim medijima zbog aktualnog trgovinskog rata i blokade granica; ali i cijele Hrvatske koja se opetovano u tamošnjim medijima proglašava „zločinačkom“ i „povijesno neosnovanom“ državom. Naravno, ovime ne opravdavamo počinitelje jer nikada nije dobro „pravdu“ uzimati u svoje ruke u smislu počinjenja prekršaja ili čak kaznenih djela.

Trninić se u Rovinju požalila i kako „ona i njezine kolege nisu mogli normalno prijeći granicu na Bajakovu, nego su kao hajduci prolazili kroz BiH, da bi im se na kraju dogodilo da im u jednoj Rijeci izbuše gume“. Zbog svega toga se, kako je rekla, „osjeća poniženo“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari