BIO JE RASTRESEN?

Obitelj moli za pomoć: U Amsterdamu nestao 31-godišnji Hrvat; Bio je na putu za Hrvatsku

Foto: Facebook

Danijel je u utorak u 12. 40 sati trebao biti u Međunarodnoj zračnoj luci Schiphol u Amsterdamu odakle je trebao otputovati u Hrvatsku

U Amsterdamu je u utorak nestao 31-godišnji Danijel Kapović koji živi u Benkovcu blizu Zadra, a podrijetlom je s Pašmana.

Prema riječima njegovog kolege koji s njim radi na jednom nizozemskom brodu, Danijel je u utorak u 12. 40 sati trebao biti u Međunarodnoj zračnoj luci Schiphol u Amsterdamu odakle je trebao otputovati u Hrvatsku. No, nije se pojavio, a brata je nazvao u 16 sati iz Green Bara Amsterdam.

Danijel je, prema riječima kolege, bio rastresen kad je otišao s broda. Danijelov brat koji radi na drugom brodu u Amsterdamu, iskrcao se s broda i krenuo u potragu za Danijelom u namjeri da ga odvede na let za Hrvatsku u 21 sat.

Prijatelj obitelji Roko Matić za Fenix-magazin.de ispričao je kako se sve zapravo događalo u utorak u vrijeme talačke krize u Amsterdamu kad je naoružani muškarac držao više osoba u trgovini Applea koja se nalazi na središnjem trgu u Amsterdamu.

“Danijel je bio među osobama na trgu ispred te trgovine koje je policija privela u policijsku postaju Leidseplein. Policija je privela sve osobe u krugu od 50 metara od trgovine. Danijel je priveden oko 17.30 sati i ubrzo pušten. Njegov brat mi je rekao kako mu je mobitel ostao u policijskoj postaji. Brat mu je kasnije uzeo mobitel i od tad ga traži”, govori Roko Matić.

Obitelj i prijatelji mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom Danijelu Kapoviću, neka se jave njegovom ocu na broj mobitela 00385 98 730 008, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari