UŽIVA S OBITELJI

Obitelj Plenković odmara na Costabelli. Plenković: ‘Uživam u kavi s društvom, igram košarku i pomažem supruzi u kuhinji’

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković s obitelji godišni odmor provodi u državnoj rezidenciji, vili Costabella u kraj Rijeke.

“Nakon Sinjske alke u nedjelju, doputovao sam na Kostabelu s obitelji. Još sam ‘svjež’, niste me još primijetili. Bit ćemo ovdje tijekom iduća dva tjedna. Jako nam je lijepo, kao i uvijek, a nakon četiri godine, već smo ovdje na neki način ‘poludomaći’. Malo ćemo se odmoriti, družiti… Vrijeme je za obitelj, jer ovaj posao nažalost za nju ne ostavlja previše vremena. Uživat ću u kavi u dobrom društvu, odmarati, pomagati supruzi u kuhanju”, otkrio je Plenković za Novi list dok je šetao Opatijom.

U kuhinji je, kaže, ipak samo pomoćna snaga, a supruga je glavna.

“Osim toga, moram paziti na liniju. Zadovoljan sam i držim se po pitanju kilograma dobro, dosta bolje nego prije nekoliko godina…”, pohvalio se.

U slobodno vrijeme igra košarku, a okupao se još nije.

“Opatija mi je draga i nekako sam se ovdje već uklopio. Ugodno mi je ovdje, ljudi su jako simpatični i osjećam se dobro, pa zato i dolazim. Volim doći, imam već i neke svoje omiljene punktove, svoj »trokut«, mjesta koja moram obići – Konzum, tržnica, Mimoza, Tik-Tak”, rekao je premijer.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari