TRAŽI ISPISNICU

OBRAT U DP-U: Vesna Vučemilović želi napustiti stranku: ‘Zahtijevam da me žurno ispišete iz članstva’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Vesna Vučemilović je zatražila ispisnicu iz Domovinskog pokreta nakon sjednice Predsjedništva

Vesna Vučemilović, članica Domovinskog pokreta i sestra dojučerašnjeg predsjednika stranke Miroslava Škore, zatražila je ispisnicu iz stranke nakon sjednice Predsjedništva, doznaje N1.

“Poštovani, zahtijevam da me s danom 28. srpnja 2021. žurno ispišete iz članstva političke stranke Domovinski pokret te mi pošaljete potvrdu da više nisam član”, napisala je Vučemilović u zahtjevu koji je dostavila u stranku, prenosi Net.hr.

VIDEO DANA:

Nakon što je Škoro dao ostavku na čelno mjesto u stranci, Vesna Vučemilović se u nekoliko navrata sukobila s novim vodstvom stranke. Uoči jučerašnje sjednice Predsjedništva, Vučemilović je poručila da očekuje ozbiljnu i konstruktivnu raspravu o svemu što se zbivalo u proteklim tjednima.

Na pitanje očekuje li sankcije zbog svojih javnih nastupa poručila je kako to nije ozbiljno, da bi na kraju otišla sa sjednice, nakon što je Škorina ostavka jednoglasno prihvaćena te poručila da je protiv nje pokrenut disciplinski postupak. Novo vodstvo stranke je nazvala “mutnim likovima koji pokušavaju oteti stranku”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari