OVO SE MORA ZNATI

Od danas se mijenjaju razdoblja dnevnih tarifa struje: HEP objavio sve detalje

Pixsell

Počelo je zimsko računanje vremena pomicanjem kazaljki za jedan sat unatrag. Time se mijenjaju i razdoblja dnevnih tarifa za obračun električne energije

Povratkom na zimsko računanje vremena mijenjaju se i razdoblja dnevnih tarifa za obračun, pa će se sada utrošena električna energija prema višoj tarifi obračunavati u razdoblju od 7 do 21 sat, a prema nižoj tarifi u razdoblju od 21 do 7 sati.

Podsjetimo, Vlada je u rujnu donijela Uredbu o otklanjanju poremećaja na domaćem tržištu energije kojom se, zbog poremećaja na domaćem tržištu energije, uređuju posebne mjere za trgovinu električnom energijom, način i uvjeti formiranja cijena za određene kategorije kupaca električne energije i toplinske energije, nadzor nad primjenom cijena određenih ovom Uredbom, te posebni uvjeti obavljanja energetskih djelatnosti. Posebne mjere su privremene i propisuju se za razdoblje od 1. listopada 2022. do 31. ožujka 2023. godine.

HEP Elektra donosi detalje.

Tarifne stavke za opskrbu kupaca kategorije kućanstvo u sustavu javne usluge, bez naknade za korištenje mreže, za potrošnju do visine 2.500 kWh sukladno Uredbi o otklanjanju poremećaja na domaćem tržištu energije:

Tarifne stavke za kupce kategorije kućanstvo (jedinstveni račun – energija i naknada za korištenje mreže):

Tarifne stavke za opskrbu kupaca kategorije kućanstvo u sustavu javne usluge – bez naknade za korištenje mreže:

Tarifne stavke za opskrbu kupaca kategorije kućanstvo u sustavu javne usluge (jedinstveni račun – energija i naknada za korištenje mreže):

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja