Odlične vijesti za vozače! Odvedite svojeg limenog ljubimca na besplatan tehnički pregled

‘Dani tehničke ispravnosti vozila 2019’ provodit će se u razdoblju od 25. studenoga do 30. studenoga

Pozivaju se svi zainteresirani vlasnici vozila da se jave u redovne stanice za tehnički pregled vozila gdje će im se omogućiti besplatna kontrola tehničke ispravnosti, javljju policijske uprave najavljujući preventivno-sigurnosnu akciju nadzora tehničke ispravnosti vozila.

Akcija pod nazivom „Dani tehničke ispravnosti vozila 2019“ provoditi će se u razdoblju od 25. studenoga (ponedjeljak) do 30. studenoga (subota) na cijelom teritoriju Republike Hrvatske u svim stanicama za redovni tehnički pregled vozila.

Ministarstvo unutarnjih poslova, Hrvatski autoklub, Centar za vozila Hrvatske i stanice za redovni tehnički pregled vozila pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa pozivaju sve zainteresirane vlasnike vozila da se u navedenom razdoblju jave u redovne stanice za tehnički pregled vozila gdje će im se omogućiti besplatna kontrola tehničke ispravnosti.

Vijesti. hr

Foto:Hrvoje Jelavic/Dubravka Petric/PIXSELL

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari