ČESTITAMO

Oglasio se Andrej Plenković: ‘Obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta’

Foto: Pixsell

Premijer Plenković oglasio se o trudnoći svoje supruge, putem Ureda predsjednika Vlade RH potvrdio je lijepu vijest i zahvalio se na svim lijepim željama

Nakon što je RTL.hr ekskluzivno objavio informaciju da je Ana Maslać Plenković trudna, oglasio se i premijer,  priopćenjem iz Ureda predsjednika Vlade Republike Hrvatske, a u kojem je potvrdio lijepu vijest.

“S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik Vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković po treći put postati roditelji. Uz dječaka Maria (7) i djevojčicu Milu (4), obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće. Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece”.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari