SLIJEDE TUŽBE

Ogromna šteta: Šibenčani se nelegalno spajaju na novu kanalizaciju, dok su radovi još u tijeku

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Na području Jadrtovca, Zablaća i Brodarice nekolicina građana ilegalno se spojila na novoizgrađeni kanalizacijski sustav aglomeracije.

Na području Jadrtovca, Zablaća i Brodarice nekolicina građana ilegalno se spojila na novoizgrađeni kanalizacijski sustav aglomeracije, priopćili su iz šibenske gradske tvrtke Vodovod i odvodnja, prenose Vijesti.hr. 

VIDEO DANA:

“Zbog takvih protupravnih uključenja nije moguće dovršiti radove na kanalizacijskoj mreži i crpnim stanicama, te nije moguće provesti tehnički pregled i dobiti uporabnu dozvolu. Ovakva postupanja pojedinaca znatno odgađaju početak rada kanalizacijskog sutava, a samim time se čini i ogromna šteta”,  napisali su iz Vodovoda i odvodnje, piše Šibenski.hr.

Kako kažu, protiv svih će biti pokrenuti zakonski postupci pred nadležnim tijelima te će se poduzeti sve za naknadu štete prouzročene nelegalnim korištenjem kanalizacije, dok će njihovi protupravni priključci na mrežu biti zapečaćeni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari