NA RUBU PAMETI

Omiljenoj pedijatrici u Rijeci HEP isključio plin u ordinaciji, zbog duga od 1,4 eura pokrenuli ovršni postupak

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Pedijatrica je dug u međuvremenu platila i kaže kako do nje ni ne stižu računi i obavijesti na vrijeme jer u istoj zgradi postoji nekoliko ordinacija. Problem je pokušala nekoliko puta riješiti i nije uspjela

PedijatricI iz Rijeke 18. rujna HEP Plin obustavio isporuku plina, te pokrenuo ovršni postupak i to zbog duga od 1,4 eura.

Za problem je doznala jučer, iako joj je opomena poslana još 7. rujna, a obavijest o ovršnom postupku i obustavi plina, 18. rujna.

Kako donosi Telegram, problem je u tome što se na toj adresi, uz njezinu, nalazi još nekoliko ordinacija. Iako je HEP Plin ranije obavještavala da račun trebaju slati na tu adresu, ali tako da specificiraju naziv njene ordinacije, njezina molba je ignorirana.

Iz HEP Plina na računu tako i dalje ne preciziraju na koju točno od nekoliko navedenih specijalističkih ordinacija na toj adresi misle. “Zbog toga račun do mene ne stigne ili ne stigne na vrijeme”, požalila se pedijatrica .

Priložila je i ranije dopise koje je slala na službene mail adrese državne tvrtke 22. ožujka i 4. travnja, u kojima je tražila da se račune šalje na ispravnu adresu. I na to su se oglušili.

Pedijatrica kaže kako bi voljela da joj iz te državne tvrtke napokon kažu što treba učiniti da bi oni ažurirali adresu kupca, kako bi joj poštar znao dostaviti račune.

U međuvremenu je platila dug, a sreća je u nesreći što su plin isključili dok je još toplo vrijeme.

Iz HEP grupe nisu odgovorili koliki je bio trošak slanja niti su do trenutka objave teksta odgovorili na upit o ovom slučaju, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari