PRIJAVITE SE

Općina Viškovo od idućeg ponedjeljka počinje zaprimati zahtjeve vezane uz novu školsku godinu 2021./2022.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Općina Viškovo obavještava sve zainteresirane da se vezano uz skori početak nove školske godine 2021./2022. i prava koja ostvaruju učenici, od idućeg ponedjeljka 23. kolovoza 2021. godine počinju zaprimati Zahtjevi za besplatan javni prijevoz, Zahtjevi za besplatnu marendu u osnovnim školama, Zahtjevi za besplatni produženi boravak i cjelodnevnu nastavu učenika razredne nastave odnosno organiziranog boravka i podučavanje učenika razredne nastave unutar alternativnih programa te Zahtjevi za sufinanciranje produženog boravka i cjelodnevne nastave učenika razredne nastave odnosno organiziranog boravka i podučavanja učenika razredne nastave unutar alternativnih programa (sufinanciranje u 50-postotnom iznosu).

Navedeni se Zahtjevi za tekući mjesec zaprimaju do 10.-og dana u mjesecu tijekom cijele školske odnosno pedagoške godine. U ponedjeljak 23. kolovoza počinje i zaprimanje Zahtjeva za pravo na pomoć roditeljima učenika osnovnih škola za kupnju drugih obrazovnih materijala. Ovaj se Zahtjev zaprima od 23. kolovoza 2021. godine do 30. rujna 2021. godine. Obrasci Zahtjeva s popisom dokumentacije koju treba priložiti moći će se od petka 20. kolovoza preuzeti na internetskim stranicama Općine Viškovo www.opcina-viskovo.hr. Molimo roditelje da obrate pažnju da uz navedene Zahtjeve moraju priložiti potvrdu o redovnom školovanju koja se odnosi na školsku godinu 2021./2022.

Zahtjevi se zaprimaju slanjem putem pošte na adresu Vozišće 3, 51216 Viškovo, slanjem putem e-maila na adresu pisarnica@opcina-viskovo.hr ili ubacivanjem u sandučić koji je postavljen lijevo od ulaza u pisarnicu Općine Viškovo. Zbog velikog broja pristiglih zahtjeva molimo da se zahtjevi šalju na jedan od ova tri načina te da se dostavljaju osobno u pisarnicu samo u iznimnim slučajevima. Time će se smanjiti vrijeme čekanja, ali i gužva u pisarnici budući da zbog aktualne epidemiološke situacije u pisarnicu ulazi jedna po jedna osoba zbog  smanjenja mogućnosti širenja zaraze koronavirusom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari