(NE)RADNI VIKEND

Opskrbite se na vrijeme: U subotu je praznik, a onda i neradna nedjelja! Neke trgovine zatvorene cijeli vikend

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Treba istaknuti kako neke od poslovnica trgovina neće raditi niti dan poslije u nedjelju zbog novog Zakona koji je stupio na snagu, a prema kojem trgovci moraju odrediti 16 nedjelja u godini koje će raditi, dok ostatak nedjelja njihova vrata će kupcima biti zatvorena

Nadolazeći Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja za mnoge će biti neradan, kao i nedjelja poslije.

Konzum, Lidl, Kaufland, Plodine, Spar, Interspar, KTC, Studenac neće raditi u subotu 5. kolovoza zbog Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Treba istaknuti kako neke od poslovnica spomenutih trgovina neće raditi niti dan poslije u nedjelju zbog novog Zakona koji je stupio na snagu, a prema kojem trgovci moraju odrediti 16 nedjelja u godini koje će raditi, dok ostatak nedjelja njihova vrata će kupcima biti zatvorena, donosi RTL-ov Danas.hr.

Opskrbite se na vrijeme sa svime što vam je potrebno za bezbrižan vikend!

POGLEDAJE VIDEO: Mogu Slovenija, Francuska, Austrija i Vrbovec: Zašto u cijeloj Hrvatskoj nedjelja ne bi mogla biti neradna?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari