DRŽ'TE GAĆE!

Ova banka u Hrvatskoj drastično diže naknade ako podignete i 10 eura na drugom bankomatu!

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Za svako podizanje novca na bankomatu druge banke, uskoro će naplaćivati minimalno 4 eura, odnosno 30 kuna

Raiffeissen banka je svojim korisnicima poslala obavijesti da od lipnja mijenja cijene nekih svojih usluga i naknada, a pa će vlasnici debitnih kartica koji podignu novac na bankomatu druge banke, umjesto dosadašnjih 1,50 posto, odnosno minimalno 3,32 eura (25 kuna) plaćati minimalno 4 eura, odnosno 30 kuna.

To znači da će netko, tko na bankomatu druge banke podigne 10 eura, za to platiti platiti čak 40 posto naknade, donosi Jutarnji list.

Banka je obavijestila i kako poskupljuje naknade za vođenje tekućeg računa s prometom i bez prometa, i to s 1,99 eura na 2 eura, no novim bi iznosima najviše mogli biti oštećeni umirovljenici i starije osobe kod kojih su iznosi za neke usluge drastično narasli.

Naknada za vođenje tekućeg računa za isplatu mirovine od lipnja će umjesto 0,66 eura iznositi 1,50 eura, a promijenjena će biti i naknada za vođenje takozvanog FlexiSenior paketa te će, umjesto 1,99 sad koštati 4 eura.

Iz Reiffeisen banke navode kako će naknade podignuti od lipnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari